Вече имаме нова сглобка, това са партиите, които подкрепят Путин и

...
</TD
>Вече имаме нова сглобка, това са партиите, които подкрепят Путин и
Коментари Харесай

Борисов в Пловдив: Има нова сглобка

Вече имаме нова сглобка, това са партиите, които поддържат Путин и Русия -  ПП-ДБ и " Възраждане ". Това съобщи водачът на ГЕРБ  в Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Той разгласи, че в сряда ще прецени дали ГЕРБ ще продължи да поддържат кабинета с мандата на ПП-ДБ. 

" На предишните избори в предходната неделя ГЕРБ беше пръв на всички места. Сега се сплотиха ПП-ДБ с " Възраждане " и с Българска социалистическа партия и има нова коалиция, нова сглобка. Играха против нас на няколко места дружно. Има заплатен избор на доста места, да вземем за пример във Варна с групировките.

Понеже в Банкя се познаваме хората, Политическа партия и " Възраждане " бяха дружно против мен. Ще се обърна към Кирил и неговото двуличие, където си дадох гласа за Терзиев, изнасилих партията да гласоподава за него, в същото време те заплатиха пари да ме бият в Банкя ", добави Борисов.

Хората не понасят към този момент двуличие, по тази причина е ниска изборната интензивност, счита.

" Или се прави коалиция като хората или сходни сглобки и шарлатански работи аз не виждам за вярно. Има прелестна коалиция сега и това ще бъде персонално от мен огласено. И към този момент съм го направил пред нашите сътрудници. Те опищяха орталъка по какъв начин ние с " Възраждане " или със сме щели да избираме началник на Българска народна банка. Повече двуличие няма да има ", отсече водачът на ГЕРБ.

" Ако има и на други места такива сглобки като в Банкя и ми рапортуват за тях, няма смисъл ", разяснява още, запитан дали това значи, че скоро ще се върви и на предварителни парламентарни избори. " Движение за права и свободи да изберат на чия страна желаят да бъдат - дали ще са на наша страна или на проПутинската сглобка. Аз в сглобки даже не вземам участие. Имаше някакво споразумение, което се нарушава драстично от ръководещите мандатоносители ", уточни още водачът на ГЕРБ.

Той съобщи още, че ПП-ДБ не са съгласували с ГЕРБ настояването до президента за промяна на ръководителя на ДАНС. " Денков ми се обади откакто беше пратил писмото на. Сиреч той си взема решение и ме уведомява. прави изключително съвещание, на което си вкарва данъчни закони, само че ние не сме ги видели ", разяснява Борисов.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР